“Mijn droom is om van mijn boeken te kunnen leven”

Beeld: Willemijn Gigase

Annerieke de Vries debuteerde in september 2018 met haar boek ‘Sluipwesp’. Haar tweede boek, ‘Een voltooid leven’, kwam dit jaar in januari uit. Naast schrijven werkt de Goudse ook als leidinggevende in de operatiekamers van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam. Ze vertelt over haar droom en hoe ze die hoopt te bewerkstelligen. 

‘Een voltooid leven’ is geschreven vanuit het perspectief van haar moeder. Annerieke leest een stukje voor waar haar moeder in het hospice verblijft. Annerieke (Kiki in het boek) bezoekt haar moeder bijna iedere dag. 

Voor het eerst verschenen op Gouda.hu.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: