MINI DOCU: “Leef elke dag alsof het je laatste kan zijn”

Beeld: Willemijn Gigase

Celine is twintig als haar moeder plotseling komt te overlijden. Wat leek op een migraineaanval bleek een hersenbloeding te zijn. Na een week in het ziekenhuis te hebben gelegen, waar iedereen afscheid kon nemen, was het dan toch tijd om te gaan. Met haar vader en oudere zus woont Celine nog thuis in Limburg. Een halfjaar later vertelt ze hoe het is om als jongvolwassene een ouder te verliezen en hoe ze door middel van mediteren en kristallen op zoek is gegaan naar antwoorden.

Eerder verschenen op svjmedia.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: