Zonder Titel – Erna Sassen

Waardering: 5 uit 5.

Joshua’s beste vriendin, Zivan, is een paar maanden geleden teruggekeerd naar Irak. Toen ze klein was is ze naar Nederland gevlucht en sinds de kleuterklas is ze al Joshua’s hartsvriendin. Als ze plotseling niks meer van zich laat horen begrijpt Joshua er niks van, maar dan vallen de puzzelstukjes op hun plaats. Zivan is uitgehuwelijkt aan haar neef. Zal Joshua zijn vriendin ooit nog terugzien?

Zonder Titel neemt de lezer mee in een emotionele achtbaan. Joshua is verdrietig als hij mentaal afscheid probeert te nemen van zijn vriendin. Hij verwerkt dit in zijn schetsen, die ook te zien zijn in het boek. De prachtige tekeningen, die gemaakt zijn door Martijn van der Linden, maken dit boek ook visueel een aanwinst voor je boekenkast.

Lees de complete recensie op Chicklikt.nl

Eén reactie op “Zonder Titel – Erna Sassen”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: