Interview met Dan Fogler van Fantastic Beasts and Where to Find Them

Op de wintereditie van Dutch Comic Con 2022 mocht ik namens Chicklit.nl Dan Fogler interviewen. Je kunt Dan kennen van zijn rol als Jacob Kowalski in de Fantastic Beasts and Where to Find Them-reeks. Hij is ook te zien als Luke in The Walking Dead en heeft in films als Balls of Fury en Good Luck Chuck gespeelt. Ik mocht met Dan praten over de toekomst van Fantastic Beasts en of er nog meer films zullen komen.

Lees HIER het interview met Dan Fogler.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: