Recensie: Inventing Anna

Waardering: 3 uit 5.
Beeld: Netflix

Anna Delvey. Die naam draagt de serie. Anna’s fraude bezorgt haar een plekje in de gevangenis en in de bladen. Het oog van journalist Vivian Kent valt op het verhaal, maar wat ze leest zorgt bij haar voor vragen. Ze denkt niet dat dit het echte verhaal is, Anna Delvey moet meer zijn dan een domme socialite. Vivian belooft aan Anna dat ze haar beroemd zal maken in ruil voor een interview. Toch doet Vivian het niet alleen voor de gedetineerde, ze wil ook haar eigen hachje redden en een fout uit haar carrière rechtzetten.

Lees HIER de recensie op Chicklit.nl.

Beeld: Netflix

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: