Mijn vader is een vliegtuig – Antoinette Beumer

Waardering: 4 uit 5.

Deze prachtige psychologische roman is het literaire debuut van Antoinette Beumer (1962). Als haar moeder plotseling komt te overlijden wordt ze angstig. Ze heeft last van nachtmerries en verliest haar grip op de werkelijkheid. Ze wil haar angsten in de ogen aankijken, maar gaandeweg ontdekt ze hiaten in haar geheugen. Ze besluit om naar de oorsprong te gaan: haar vader, die al 33 jaar in een psychiatrische inrichting verblijft.

Lees de complete recensie op Chicklit.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: